СО ПРЕВОД

Категории

Најдобри Видеа

ТВ во Живо
 tripleclicks.com
Electronic Pest Repeller Mouse Bug Mosquito Insect Ultrasonic Rejector— $9.00 (Save 25%!)
It's hot summer time now. Cockroaches, mosquitoes, mice or something like that can be seen almost everywhere. They are disgusting, insanitary, especially for children. Because mosquitoes transmit malaria, rats may carry the virus and cockroaches spread bacteria.....They are dangerous sometimes! For the sake of your and your family's health, you...
It's hot summer time now. Cockroaches, mosquitoes, mice or something like that can be seen almost everywhere. They are disgusting, insanitary, especially for children. Because mosquitoes transmit malaria, rats may carry the virus and cockroaches spread bacteria.....They are dangerous sometimes! For the sake of your and your family's health, you need this Ultrasonic Electronic Pest Repeller, and create a clean and healthy living environment for them. The greatest love always lies in the details. Key Features: - It is applicable to repel cockroach, mosquito, insect, pest, mice etc. - The repelling ultrasonic frequency is 22 - 65KHz and the effective range is 80 - 120sqm - No-toxic and environment-friendly - Safe and odorless - The power source - AC 90V - 250V 50 - 60Hz, and the power is 5 - 6W - With ABS shell, durable and shock resistant Note: With US and EU plugs for you to choose, this EU plug does not apply to the Czech republic. Specification: Dimension and Weight Product weight 0.046 kg Package weight 0.080 kg Product Size ( L x W x H ) 8.50 x 5.60 x 3.00 cm / 3.35 x 2.20 x 1.18 inches Package Size ( L x W x H ) 18.00 x 15.00 x 6.00 cm / 7.09 x 5.91 x 2.36 inches Package Contents Package Contents 1 x Ultrasonic Mouse Bug Pest Repeller Mosquito Insect Cockroach Electronic Rejector
9 USD InStock

Нови Видеа

Акција

Комедија

Научна фантастика

Последни апели

Малиот Иван и неговата баба преживуваат без никаква по...

Малиот Иван и неговата баба преживуваат без никаква по... Во распаднатата и стара куќа со мирис на влага, живите и итри очиња на шестгодишниот Иван ве пречекуваат во собата, од неговите усни почнуваат приказните за игрите и желбите што тој ги има, а не може никој да му ги исполни. Тој сака детска соба, таблет и компјутер. Во оваа куќа живее со неговата баба и 18 годишен чичко. 58 годишната Виолета со години живее со снаоѓање помош од нејзините ќерки, комшиите, а не ги заборавиле и од католичката црква. Годините и реумата ја натерале да побар...
Отвори повеќе

Апел за помош на малата Исидора Димеска

Апел за помош на малата Исидора Димеска Да и помогнеме на шестмесечната Исидора Димеска од Прилеп, со дијагноза АСД, ВСД и пулмонална хипертензија. Таа е на Државна клиника во Скопје, но за таков вид на операција, потребно е да биде оперирана во странство. Да бидеме хумани и да донираме на сметката 200003035157443 Стопанска банка АД Скопје. Бебето има време 3 недели до 1 месец да биде оперирано, како не би било фатално. Операцијата би чинела до 15.000 евра . Донирајте на жиро сметката или контактирајте го таткото на м...
Отвори повеќе